WAAR KOMT ONS VLEES VANDAAN?

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons vlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje vlees.

VERTROUWD STUKJE RUNDVLEES

U hoeft geen kenner te zijn om het verschil te proeven tussen gewoon rundvlees en Beef Best rundvlees. U proeft de excellente smaak, structuur en marmering van het vlees. Naast Beef Best verkopen wij ook vleesonderdelen van Aberdeen Black en USA Black Angus. Een echte hit zijn onze Black Angus hamburgers, die uit de onderrib van het rund komen, puur vlees dus!

SMAAKVOL ÉN VERANTWOORD VARKENSVLEES

Wie zou er niet van gaan watertanden? Een malse varkenshaas, een sappige karbonade of een kruidige speklap... Dat smaakt naar meer. Wij verkopen o.a. varkensvlees van Porc Best, een bijzonder smaakvol en mals stuk varkensvlees met de smaak van vroeger. Verder kunnen wij ook het varkensvlees van Livar, Iberico en Duroc d’Olives voor u bestellen. Keuze genoeg dus!

Rundvlees
Varkensvlees

GILDEHOEN KIP

Het Gildehoen is een duurzamer stukje, antibioticavrije kip voor een betaalbare prijs. Het vlees komt van langzaam groeiende dieren. Daardoor blijven ze gezond en smaakt het vlees beter.

LAMS-­ EN KALFSVLEES

Ook voor het echte Nieuw Zeelands lamsvlees en het Hollandse kalfsvlees kunt u bij ons terecht. Het meeste verkopen wij geportioneerd uit onze vrieskast.

kip
Herkomst van ons vlees

Tim de Gier, Keurslager

Wheemplein 87
3861BB Nijkerk
0332451376

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:30
zaterdag 07:30 - 16:30
zondag Gesloten